Har polischef Göran Lindberg fått permission?

Man i vit bil ofredar barn

Sverige  21 dec 2011

Flera barn i främst södra Halland har berättat hur de kontaktats av en man i en vit bil.

Men anmälningarna har hittills inte resulterat i att polisen lyckats spåra mannen. Polisen vill nu ha in fler tips för att kunna gripa mannen, enligt ett pressmeddelande.

Barn i låg- och mellanstadieåldern, både flickor och pojkar, har kontaktats av mannen, som bland annat har erbjudit sig att skjutsa hem dem. Inget barn har dock följt med.

Anmälningarna har gjorts i flera städer, bland annat i Oskarström och i Ullared.



Karl Göran Gustav Lindberg, född 25 april 1946 i Uppsala[1], är en svensk jurist och tidigare polischef, dömd för sexualbrott. Hans främsta befattningar inom polisen var som rektor för Polishögskolan mellan 1989 och 1997, och som länspolismästare för Polismyndigheten i Uppsala län mellan 1997 och 2006.

Ansvariga för Göran Lindbergs brott är Regeringen Persson 1997 och brottslingen Laila Freivalds som var justitieminister.


Tillverkarna av grisen Göran Lindberg:

Lindberg, Karl Elis, 1910-01-27. Född i Skå (Stockholms län, Uppland).
Wilke-Lindberg, Anna Elisabet, 1912-08-06. Född  i Säter (Kopparbergs län, Dalarna).

Penulis : Unknown ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Har polischef Göran Lindberg fått permission? ini dipublish oleh Unknown pada hari onsdag 21 december 2011. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 0 komentar: di postingan Har polischef Göran Lindberg fått permission?
 

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.